«« BulgariaX3M -> 500 722389 »» Някое си място «« AcademyX3M -> 6 862008 »»
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте. Един приятел има проблем.Акаунта му е блокнат от субпас.В support-а ми отговориха,че трябва да пиша на ЛС на RatzaTM. Въпроса,който имам е като пиша на Ratza,трябва ли да дам таен въпрос и отговор? Примерно ако му кажа само ID,Pass и сървъра (MARS) ще отблокира ли акаунта?
Цитат на: FreshkO в Ноември 19, 2009, 06:57:33 Здравейте. Един приятел има проблем.Акаунта му е блокнат от субпас.В support-а ми отговориха,че трябва да пиша на ЛС на RatzaTM. Въпроса,който имам е като пиша на Ratza,трябва ли да дам таен въпрос и отговор? Примерно ако му кажа само ID,Pass и сървъра (MARS) ще отблокира ли акаунта? Най-вероятно ще ти иска иначе какъв е смисъла на този суб пас ако с едно лс и го махат
Абсолютно невъзможно ! Може би ти не го пишеш в правилния раздел за билетчета . На 2ма мои приятели съм отблоквал акаунти и в 2та ГМ-а искаше 2та таини вапроса и отговора като когато правя билетчето задължителните полета (полетата с звездички * ) бяха 3 : за ИД , за ник на херото и каде се играе с този херо и ацц . До сега не бях чувал че трябва да си попишеш с РатзаТМ за да ти махне блока на акаунта .
Ами точно рам ти се искат 2та таини вапроса и отговора и не ти трябва да си пишеш с ратза ...
Много странно до сега не са ме пращали от съпорта да пиша на някой във форумаЯ го дай тоя мейл дето са ти го пратили че нещо не ми е много ясно
If your account has been blocked by SubPassword, please contact RatzaTM via PM on the forum ONCE stating your Game ID and Server which you play on.If your issue is Not Sub Password Related please reply to this ticketRegards,[GM]JoAbuse & Blocked Accounts